L&M Workwear

Werkkleding voor iedere professional

Werkkleding is vaak gericht op mannen en heeft dus de pasvorm en uitstraling die bij mannen past. L&M Workwear is van mening dat elke professional duurzame kleding verdient die de gebruiker beschermt, een functioneel ontwerp en een comfortabele pasvorm heeft. De laatste jaren is de werkkleding gericht op vrouwen gelukkig toegenomen. Ook wij bieden veel werkkleding voor dames aan. Dameswerkkleding heeft een vrouwelijke pasvorm, is slim fit en heeft een vrouwelijkere uitstraling in vergelijking met mannenwerkkleding.

3

Dameswerkkleding

Het aantal dames dat werkt in de industriële sector of sectoren waarvoor beschermende en kwalitatieve werkkleding is vereist, is de laatste jaren verviervoudigd. Veel mensen hebben het beeld dat werkkleding lomp, niet stijlvol en vooral voor mannen is. Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Vandaag de dag zijn we trots op ons brede en alsmaar groeiende assortiment van werkkleding voor vrouwen. Ook bieden we een ruime hoeveelheid vrouwelijke werkschoenen aan.

✓ Ruim assortiment
✓ Veilig en functioneel ontwerp
✓ Comfortabele pasvorm
✓ Maatwerk en snelle service

Over L&M Workwear

Na jarenlange ervaring in de detailhandel, is medio 2004 L&M Workwear gestart. Ons uitgangspunt is het ontzorgen van de klant. U wilt zich niet druk maken over de werkkleding en -schoenen van uw medewerkers. U wilt u bezighouden met uw eigen vak! Wij helpen u weer te doen waar u écht goed in bent. Wij denken met u mee en halen u de organisatie rondom het voorzien van de werkkleding van uw medewerkers volledig uit handen.

 

Assortiment

L&M Workwear beschikt over een breed assortiment kleding en schoenen voor heren én dames. Denkt u aan werkbroeken en -schoenen, maar ook aan geschikte shirts en zelfs jassen. Wij komen graag bij u en uw medewerkers langs, zodat de kleding gepast kan worden voor u tot aankoop overgaat. Heeft u interesse in de werkkleding van L&M Workwear? Dan kunt u snel en eenvoudig een afspraak met ons maken.

Afspraak maken
Patrick Logo
Emma
Buckbootz New Logo
Puma Logo

Onze top merken

Onze merken Arrow

Meer weten?

Wilt u ook alleen de beste werkkleding en -schoenen voor uw medewerkers en onderneming?
L&M Workwear is uw partner!