L&M Workwear

Werkkleding voor iedere professional

Als bedrijf wilt u zich niet druk maken over de werkkleding en -schoenen van uw medewerkers. U wilt u bezighouden met uw eigen vak! L&M Workwear is dé totaalleverancier wanneer u het beste zoekt voor uw medewerkers en onderneming. Wij nemen u alle zorgen uit handen op het gebied van werkkleding, -schoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen, sportkleding en sportprijzen.

4

Over L&M Workwear

Na jarenlange ervaring in de detailhandel, is medio 2004 L&M Workwear gestart. Ons uitgangspunt is het ontzorgen van de klant. U wilt zich niet druk maken over de werkkleding en -schoenen van uw medewerkers. U wilt u bezighouden met uw eigen vak! Wij helpen u weer te doen waar u écht goed in bent. Wij denken met u mee en halen u de organisatie rondom het voorzien van de werkkleding van uw medewerkers volledig uit handen.

✓ Groot assortiment
✓ Veilig en functioneel ontwerp
✓ Comfortabele pasvorm
✓ Maatwerk en snelle service

Milieu en kwaliteit

Als specialist in het werkveld is de kwaliteit van uw werkkleding en -schoenen van groot belang. U wilt tenslotte niet ieder jaar nieuwe kleren te moeten aanschaffen. L&M Workwear biedt alleen de beste producten die garant staan voor veiligheid en comfort. Zo voldoet ons volledige assortiment aan de veiligheidseisen op uw werkvloer. Ook zorgen wij voor een duurzame productie van onze kleding en schoenen. Op deze manier dragen ook wij ons steentje bij aan een betere toekomst.

 

Assortiment

L&M Workwear beschikt over een breed assortiment kleding en schoenen. Denkt u aan werkbroeken en -schoenen, maar ook aan geschikte shirts en zelfs jassen. Wij komen graag bij u en uw medewerkers langs, zodat de kleding gepast kan worden voor u tot aankoop overgaat. Heeft u interesse in de werkkleding van L&M Workwear? Dan kunt u snel en eenvoudig een afspraak met ons maken.

Afspraak maken

Meer weten?

Wilt u ook alleen de beste werkkleding en -schoenen voor uw medewerkers en onderneming?
L&M Workwear is uw partner!