L&M Workwear

Bekijk onze merken

L&M Workwear werkt met de beste merken van de hoogste kwaliteit om uw werk makkelijker en comfortabeler te maken. Zo kunt u altijd veilig en verantwoord aan het werk. Bekijk hier onze merken schoenen, workwear en sportswear.

Bekijk de Snickers Workwear catalogus.

Bekijk catalogus

Workwear merken

L&M Workwear heeft een groot pakket aan bedrijfskleding. Wij weten hoe belangrijk een goede pasvorm van uw werkkleding is. Een te krappe of brede werkbroek waarbij de kniestukken niet op de juiste hoogte zitten, kan erg vervelend zijn. Wij komen graag bij u langs om de kleding te passen.

Snickers
Bitmap5
Bitmap3
Bitmap6
Ballyclare Wordmark Rgb Diap
Hultafors Logo.svg
Craft Logo Zwart

Schoenen merken

Ontdek de ruime collectie robuuste en comfortabele werkschoenen van L&M Workwear. Wij bieden een grote keuze aan moderne werkschoenen voor de hoogste eisen, met of zonder beschermneus. Onze schoenen voldoen aan alle normeringen die nodig zijn om uw werk veilig en vertrouwd te kunnen uitvoeren.

Bitmap7
Bitmap2
Puma Logo
Buckbootz New Logo
Emma

Sportwear merken

Wij zijn gespecialiseerd in sport- en teamkleding. Het L&M Workwear-assortiment bestaat uit teamkleding voor veel verschillende sporten, zoals voetbal, volleybal en wielersport. Wij adviseren uw vereniging of club op professionele wijze over de mogelijkheden en denken graag met u mee!

Craft Logo Zwart
Patrick Logo

Meer weten?

Wilt u ook alleen de beste werkkleding en -schoenen voor uw medewerkers en onderneming?
L&M Workwear is uw partner!