L&M Workwear

Uw werkkleding, onze zorg!

Na jarenlange ervaring in de detailhandel, is medio 2004 L&M Workwear gestart. Ons uitgangspunt is het ontzorgen van de klant. U wilt zich niet druk maken over de werkkleding en -schoenen van uw medewerkers. U wilt u bezighouden met uw eigen vak! Wij helpen u weer te doen waar u écht goed in bent. Wij denken met u mee en halen u de organisatie rondom het voorzien van de werkkleding van uw medewerkers volledig uit handen.

Onze werkwijze

In een oriënterende afspraak komen we graag bij u op locatie en inventariseren we uw behoefte. Samen bekijken we uw productielocatie, zodat we een juist beeld krijgen van de eventuele veiligheidseisen. Vervolgens maken we een offerte voor u op. Bij akkoord gaan wij volgens drie stappen te werk:

Uw werkkleding, onze zorg!

Stap 1

De werkkleding en -schoenen worden door uw medewerkers op locatie gepast. Zo verliezen zij niet te veel tijd!

Stap 2

Wij voorzien de bestelde kleding van uw bedrijfslogo en verpakken de kleding per persoon, zodat iedereen zijn of haar eigen bestelde kleding ontvangt. In onze bestelportal kunnen medewerkers zelf hun eigen kleding bestellen, maar houdt u altijd de regie door orders wel of niet te fiatteren.

Stap 3

De kleding wordt bezorgd op de door u gewenste plek, bijvoorbeeld op de firma of rechtstreeks bij de medewerkers thuis.

Meer weten?

Wilt u ook alleen de beste werkkleding en -schoenen voor uw medewerkers en onderneming?
L&M Workwear is uw partner!